• Пон - Нед: 08.00 - 19.00

Почистване на домове в Бургас и региона

Ние сме едни от най-добрите експерти, към които можете да се обърнете, когато става на въпрос за професионално почистване на домовете, къщи вили и други в Бургас и областта. Без значение дали живеете в центъра, в къща или апартамент, експертите от „Почистване Бургас” ще направят така, че домът ви да заблести от чистота. Ние сме еднакво добри, както в цялостните почиствания на домове, така и в прането на дивани, пране на матраци и др, чистенето на прозорци, витрини и др.

Нашите професионалисти от „Почистване – Бургас ‘‘ се стремят да улеснят живота ви. От 2011 г. работим неуморно, за да направим жилищата чисти и подредени, като предоставяме достъп до различни почистващи услуги за почистване на дома. За да Ви дадем точна цена за почистване, ще е необходимо да се направи безплатен предварителен оглед на място в удобен за Вас ден и час. Какво включва почистващата услугата по домовете?

- Почистване на всички вертикални и хоризонтални повърхности;
- Измиване на прозорци, дограми и щори;
- Премахване на замърсявания от фурни, котлони и аспиратор;
- Дезинфекция на бани и тоалетни и почистване на фугите;
- Пране на мека мебел и килими(опционално);
- Почистване след ремонт и ремонтни дейности по домовете

След посещението, имота ще е в идеално състояние без нито едно непочистено място. Ние знаем, че няма два еднакви апартамента, две еднакви къщи и вили, така че ние предлагаме редица екстри в допълнение към пълното почистване по-горе. Ако искате, допълнителни услуги нашите работници могат да изперът и изсушат прането, да почистят вътрешността на фурната, хладилника и др. Ние доставяме качество и сигурност за всички наши клиенти, независимо дали сте си поръчали абонаментно почистване на дома или пък само еднократно измиване на прозорци, дограма, пране на диван, пране на матрак и др . При нас всеки клиент и всяка поръчка са важни. Освен това, вие ще може да се възползвате и от:

- Опитен и доказан в почистването на домове и офиси екип
- За поддръжката на вашия дом или офис ние използваме немско оборудване и технологии
- Ние извършваме професионално почистване само с еко и биоразградими почистващи препарати
- 100% Гарантирани Резултати
- Без допълнителни такси и скрити разходи

За повече информация относно нашите почистващи услуги и цени моля свържете се с нас на тел: +359 895 188 445

Call me