• Пон - Нед: 08.00 - 19.00

Ние сме професионална фирма за почистване и пране на дивани, матраци, килими и пътеки на място в Бургас и областта

Професионално пране и сушене на дивани, матраци, столове и др. с професионален екстрактор, който елиминира от вашата мека мебел наличието на:

- АКАРИ

- БАКТЕРИИ

- МЪРТВА КОЖА

- ГЪБИЧНИ СПОРИ

- ПОТ

- АЛЕРГЕНИ

Прането и почистването на дивани, килими, пътеки и други настилки е необходимост при съжителството на повече хора, домашни любимци и малки деца. Използвана материя за изработка на меката постелка може да бъде памук, вълна и друга текстилна комбинация. Видът не оказва значение за нивото на замърсяване и захабяване. Нашият екип работи, както с пране и почистване на дивани, килими на място по домовете, така и в офиси, казина, хотели и др. Правим предварителен безплатен оглед на място за да Ви дадем точна цена за почистването.
Пране на килими на място
Прането и почистването на меките подови настилки – килими, мокети, пътеки извършваме на място във вашето жилище, хотел, офис и др. Трябва те да не бъдат затиснати от тежки предмети, които да затруднят тяхното изсъхване. Изпирането извършваме посредством еднодискова машина с четка, която нанася препарат и разтърква килима или мокета, като разрошва слегналите влакна, а препаратът разтваря мръсотията.
След това машина - изсмуква около 70% от водата в зависимост от материята и килимът, мокетът или пътеката остават леко влажни. Нанася се професионален омекотител и ароматизатор, който има специфичните свойства да спомага за по-бързото изсъхване, прави материята мека и с приятен аромат. Времето за изсъхване зависи от температурата в помещението, материята и проветряването. Варира от 8 часа до 48 часа В случай, че не се предприеме своевременно чистене с професионални методи, тъканта ще се превърне в място за развитие на микроби и акари. За правилно изпълнение на задачата, се вземат предвид: плътност, големина, материя за изработка и ниво на замърсеност. Имате нужда от професионално почистване на вашите килими, пътеки, мокети? Поискай оферта В работния процес ползваме различни видове шампоани и четки, в зависимост от степента на замърсяване, екипът ни използва прахосмукачки за професионални цели и еднодискови и вакуумни машини за пране. След като настилката бъде изпрана и почистена, се подлага на внимателен преглед за наличие на петна. Ако се открият такива, те се третират допълнително с по-силни препарати. Завършва се с професионално подсушаване. Изделието възвръща първоначалните си цветове, а вие се радвате на свежестта и уюта на своя дом.

Call me