• Пон - Нед: 08:00ч. - 18:00ч.

Ние сме професионална фирма за почистване и пране на мека мебел, пране на дивани, матраци, пране на столове и др. Бургас и региона

Машинно пране на място на всички видове мека мебел в Бургас и региона:

- Дивани - пране на диван цени от 35лв.

- Матраци - пране на матрак единичен 20лв / двоен 30лв.

- Столове - малък стол 5лв за брой

- Сепарета - пране на сепаре цени от 12лв за брой.

- Фотьойли - пране на фотьйол цена от 10лв. за брой

- Мека мебел

Професионално машинно пране и сушене на дивани, матраци, столове и др. с професионален екстрактор, който елиминира от вашата мека мебел наличието на:
- Петна и замърсявания
- Стари петна от урина,кръв, химикал и др.
- Акари
- Бактерии
- Гъбични спори
- Пот
- Алергени
Нашият екип работи, както с пране и почистване на дивани, килими на място по домовете, така и в офиси, казина, хотели и др. Правим предварителен безплатен оглед на място, за да Ви дадем точна цена за почистването.

Пране на дивани, матраци, столове и мокети на място във вашия дом

Прането и почистването на дивани извършваме на място във вашето жилище, хотел, офис и др. Трябва те да не бъдат затиснати от тежки предмети, които да затруднят тяхното изсъхване. Изпирането извършваме посредством екстракторна машина с четка, която нанася препарат и разтърква дивани или мокета, като разрошва слегналите влакна, а препаратът разтваря мръсотията.
След това машина - изсмуква около 70% от водата в зависимост от материята и дивани, мокетът или матрака остават леко влажни.

Нанася се професионален препарат, който има специфичните свойства да спомага за по-бързото изсъхване, прави материята мека и с приятен аромат. Времето за изсъхване зависи от температурата в помещението, материята и проветряването. Варира от 2 часа до 14 часа.

В случай, че не се предприеме своевременно чистене с професионални методи, тъканта ще се превърне в място за развитие на микроби и акари. За правилно изпълнение на задачата, се вземат предвид: плътност, големина, материя за изработка и ниво на замърсеност. Имате нужда от професионално почистване на вашите килими, пътеки, мокети? Поискай оферта В работния процес ползваме различни видове препарати, в зависимост от степента на замърсяване, екипът ни използва прахосмукачки за професионални цели и еднодискови и вакуумни машини за пране. След като меката мебел бъде изпрана и почистена, се подлага на внимателен преглед от нашия екип за наличие на петна и др замърсявания. Ако се открият такива, те се третират допълнително с по-силни препарати. Завършва се с професионално подсушаване. Изделието възвръща първоначалните си цветове, а вие се радвате на свежестта и уюта на своя дом.

Петната се третират с точния препарат за тях като се разтриват хубаво и се оставят да подейства. С екстракторната машина се извършва самото пране. Методът на екстракция позволява да се впръсква препарат и същевременно да се изсмуква мръсотията и замърсяванията от дълбочина като това гарантира за безупречното изпиране на вашата мека мебел. Тази процедура се повтаря докато не започне да излиза от тапицерията чиста вода. Подсушава се и се изсмуква водата максимално добре , като крайния ефект е да остане леко влажна тапицерията. В зависимост от самата материя и температурата на въздуха са необходими от 4 до 8 часа за пълното изсъхване.

След екстракторното изпиране на Вашата мека мебел, диван, матрак, столове или др. от фирма „Почистване Бургас ”ЕООД вие получавате почистена мека мебел в дълбочина, възвърнат естествен цвят на дамаската, отстранени петна, прах, косми и акари и др.

Call me