• Пон - Нед: 08:00ч. - 18:00ч.

Почистване на прозорци и витрини в Бургас и околността

Фирма „Почистване Бургас “ ви предлага цялостно решение за почистването и измиването на вашите прозорци или витрини на магазин с цел кристален блясък и перфектна чистота. Гарантираме Ви за почистването на прозорци и витрини в Бургас на най-ниски цени. Ние сме гъвкави и подхождаме с разбиране към вашия личен и професионален график, така че можете да разчитате на нас. Ще организираме посещение от наши служители в удобно за вас време.

Какво включва услугата?
Услугата включва почистване на:
- Прозорци / вътре и отвън /
- Витрини на магазини
- Прозорци на офиси
- Дограма
- Щори

Изпълнителите работят с професионални машини и препарати и са много по-ефективни в работата си от обикновения човек. Добрата подготовка на служителите ни, оборудване и техника са предпоставка за отлично свършена работа без компромиси и без рискове.

Мръсните прозорци са като трън в очите в едно помещение, особено когато слънцето ги осветява и подчертава и най-малкото замърсяване. Разбира се всеки може да почисти прозорците сам, но отнема много време и рядко резултатът е задоволителен - остават следи от препарат, линии от перото, високите ъгли остават непочистени и т.н. При големите неотваряеми прозорци, външното почистване може да крие и значителни рискове.


Каква е цената?
След предварително направен безплатен оглед се дава на клиента точна цена за услугата тя може да бъде както еднократно почистване на прозорци, витрини, щори, дограма и др. така и абонаментно почистване всяка седмица или всеки месец според вашите изисквания.


При нас клиентът винаги е на първо място и ние се стремим да доставим услуга, която да задоволи и най-взискателните изисквания. Когато ни се обадите да почистим прозорците у дома ви в офиса или магазина, вие може да очаквате само най-качествени резултати на достъпни цени за цял Бургас и околността. Но това не е всичко, което ви предлагаме. С нас ще получите и:

- Професионализъм, коректност и бързина
- Ниски цени
- Висококачествена немска техника и материали
- Почистване на прозорци от днес за днес
- Съобразяваме се с вашия график и желания
- Без скрити или допълнителни такси

Може да заявите безплатен оглед на тел: + 359 895 00 80 52

Call me