• Пон - Нед: 08:00ч. - 18:00ч.

Машинно почистване на твърди подови настилки Бургас и Бургаска област

Машинното почистване на твърдите подови настилки следва да се извършва единствено и само от професионалисти с дългогодишен опит в бранша. Ние от фирма „Почистване – Бургас‘‘ разполагаме с нужната техника, опит и квалифициран персонал за да извършим тази услуга за вас. От особено значене са редовните грижи и следене за чистотата на твърдите подови настилки във вашият дом, офис, хотел и др. А когато става въпрос за собственото ни жилище или за офиса, в който работим, отговорността за поддръжката на перфектния под категорично се покачва. От друга страна, почистване с подръчни материали като стирка , мопове, мокри парцали и метли накиснати в универсални препарати не винаги е достатъчно. Истината е, че твърдите подови настилки се нуждаят и от професионални грижи. В противен случай, Вие рискувате да загубите приятната домашна атмосфера или задължителната чистота в офиса. Ние от „Почистване - Бургас“ ЕООД Ви съветваме да изберете услугата машинно почистване на подове. Тя е ефикасна и надеждна, а ефектът е гарантирано дълготраен. За какви повърхности се използва машинно подово почистване?

- Теракот
- Фаянс
- Линолеум
- Балатум
- Ламинат
- Гранитогрес
- Подове на басейни

При всички тези повърхности замърсяването може да достигне до висока степен – без значение дали то се дължи на битови наслоявания, след ремонтни дейности или на движението в офиса. В последствие твърдата подова настилка придобива нехигиеничен, неугледен и безспорно нечист вид.
В домашни условия импровизации не са препоръчителни – дори и да успеете да намерите необходимите уреди и препарати. Що се касае до тях, услугата машинно почистване на твърди подови настилки се осъществява посредством специални еднодискови машини които са пригодени специално за почистване на подове. Те са с специално оборудване, което позволява втриването на висококачествен препарат в повърхността и в дълбочината на пода. Използваните продукти най-често са силно концентрирани с цел да се извърши щателна и ефикасна хигиенизация и дезинфекция.
Особено много са замърсяванията между фугите и по ъглите, както и в зоните с висок човешки трафик – например, пред входната врата, до често използвани уреди и в санитарните помещения на жилището и офиса в лоби на хотел и др.
Професионалното машинно почистване на твърди подови настилки е доказано бърз, лесен, достъпен и удивителен начин да си спестите пари, нерви и усилия. А освен това ефектът му не може да бъде сравнен с изморителните Ви усилия, които и така не са достатъчни!
Това, което със сигурност можете да очаквате след нашата намеса като ефект от машинното почистване на твърди подови настилки е идеално чиста повърхност, блясък с безупречен вид. От Ваша страна не се изисква почти нищо, нужно е само да изберете подходяща професионална почистваща фирма, която предлага услугата, да освободите терена за цялостно и пълно излъскване на пода и да се върнете след няколко часа, за да видите пода си като нов – изсушен и хигиенизиран! Не се заблуждавайте, че ако бършете ламината или теракота всеки ден – с каквито и да е средства и препарати – Вие му гарантирате необходимите грижи!

Call me